Foto winkel 1 v2

Bootstoffering, een ècht vak

Laat je adviseren, het gaat tenslotte om je boot

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw boot niet alleen stijlvol, maar ook functioneel is. Wij werken met meubelstoffen die zijn ontworpen voor intensief gebruik aan boord. 

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor gordijnen of andere raamdecoratie welke op maat gemaakt worden voor jouw boot. Voor een goed slaapcomfort aan boord adviseren wij je graag over het voor jouw geschikte op maat gemaakte matras. 

Werkvreugde 27. Perle Bleue Sundeck  L3L6108
Een sieraad voor je boot

Op maat gemaakte bootstoffering geeft jouw boot net even dat extra stukje identiteit waardoor het echt jouw huis op water wordt.

The final touch voor je boot

Bootkussens

Of je nu op zoek bent naar duurzame outdoorstoffen die bestand zijn tegen zonlicht en water, of naar luxe en comfortabele boot interieurstoffen, wij hebben de geschikte oplossing voor jou bootkussens. Onze stoffen bestaan uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om jou bootinterieur een persoonlijke tint te geven.

Kom onze uitgebreide collectie aan stoffen bekijken in onze showroom, hier kun je onze stoffen van dichtbij bekijken, voelen en vergelijken. Wij adviseren je graag en helpen je bij het vinden van de ideale stof die voldoet aan jouw wensen. Natuurlijk is het voor ons ook mogelijk om bij de boot op locatie langs te komen voor advies. 

Werkvreugde 26 08 2021 om 14.30
Simons schoonmaaktips

In onze showroom kunnen wij uitgebreid advies uitbrengen over het James assortiment wat wij voeren. Op de website van James zijn sowieso al een heleboel tips te vinden maar in Grou helpen we je natuurlijk ook graag, neem gerust je kussen mee!

Want comfort staat op één ...

Maatwerk matrassen

Of je nu een klassieke zeilboot, een luxe motorboot of een gezellige woonboot hebt, iedereen wil graag genieten van een comfortabele nachtrust. Onze matrassen worden volledig op maat gemaakt om perfect te passen in de ruimte aan boord, wij maken het matras dat naadloos aansluit op de vorm en het comfort wat jij wilt.

Wij werken met verschillende soorten schuim voor in het matras, polyether, koudschuim of Pantera. Wij adviseren je graag bij het kiezen van het perfecte op maat gemaakte matras dat past bij jou boot en jouw slaapbehoeften. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies en laat ons je slaapervaring aan boord verbeteren. 

Werkvreugde 26 08 2021 om 14.28 (1)
Simons schoonmaaktips

Stofzuig eerst je matras en strooi daarna een ruime hoeveelheid baking soda over je matras. Borstel dit even goed in en laat het vervolgens minimaal een uur intrekken. Zuig daarna met de stofzuiger alle soda weer van je matras en je matras is weer heerlijk schoon en fris.

Dutchinteriorgroup
DouwesDekker
Heditex
Images
Toppoint
Logo hoomline 2023 1 1
James website logo
HouseOfHappiness
Www.interfloor
PPC
Switch
Vyva Fabrics